Opbouw

Your web is my command.

Een website is momenteel een van de belangrijkste tools om uw publiek te bereiken.

Of het nu gaat om een webshop, een website met contactinformatie, een menu waar mensen kunnen op afhalen of online afspraken maken. Tegenwoordig is alles mogelijk. En wij willen graag ons best doen om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Hoe gaan we te werk?

Benieuwd hoe een perfecte website opgebouwd wordt?
Wij realiseren ieder project!

Hieronder ziet u welke stappen we doorlopen om een website naar uw wensen te volbrengen.

Zicht op de zaak

Overleg en brainstorm

Eerst zitten we samen om een beeld te krijgen van wat uw wensen zijn. We tekenen samen uit hoe uw website er moet uitzien. U kunt hier zeker ook aangeven welke websites u aanspreken en welke helemaal niet.

Design

Ontwerp

Dan is het tijd om een design op te maken. Hierbij houden we uiteraard zoveel als mogelijk rekening met de zaken die we eerder besproken hebben. Om zo tot een resultaat te komen dat u kan bekoren.

De laatste hand

Afwerking en online plaatsen

We leggen ons ontwerp voor aan u. Passen de laatste details aan naar uw opmerkingen en zorgen dat uw site vlekkeloos online kan staan. Dit kan bij uw eigen host of u kan ook kiezen, voor onze host.

Na de release

Ook nadien staan we u bij.

Ook na het online zetten van uw site blijven we paraat om u verder te helpen. Of het nu gaat om een extra mailadres aan te maken of het overzetten van uw host, wij staan u met veel plezier bij.

Read More
In een notendop

Ons verleden

Hierbij een overzicht van hoe ons bedrijf tot stand is gekomen.

2005

Eerste website is een feit

De eerste website van Leefschool de Letterzee is een feit, hierbij werkte ik nog in frames, waarbij het niet zo evident was om alles mooi op elkaar uit te lijnen.

2007

Clickx prijs

Onze website krijgt een eervolle vermelding, omdat de site van Leefschool de Letterzee gebruik maakt van vernieuwende technieken en zeer creatief is opgebouwd.

2010

Bijscholingen

Het maken van websites was echter en hobby, maar ik probeerde me wel zo veel als mogelijk bij te scholen, zodat ik bijbleef met de nieuwste technologie├źn.

2016

Webontwikkelaar

Ik volg de opleiding webontwikkelaar bij Syntra Roeselare. Dit om eventuele tekortkomingen weg te werken. Ik heb tijdens deze periode ook een stage van 2 maanden volbracht.

2018

Opstart bijberoep

Vanaf nu ben ik na mijn voltijdse baan bezig met het maken van websites en applicaties. Dit in samenspraak met de klant. Ondertussen heb ik professioneel team rond mij, met daarin een graphic designer, fotograaf en copywriter. Op deze manier kunnen wij u nog beter begeleiden tijdens de opbouw van de website/ webshop van uw dromen.